O nama


Mi smo trgovina za djecu, imamo veliki asortiman najnovijih hit igračaka, društvenih igara, odjeću od novorođenčadi pa do 14 godina,pc,ps2,ps3,psp konzole i igre te knjige za djecu i roditelje

Unutar trgovine pronaći ćete visokokvalitetnu odjeću Wenice, Fc kids, Leptirić,Pletenina Davor itd.od novorođenčadi do 14 godina.

Ako tražite zabavu za klince i cijelu obitelj sigurno ćete naći nešto unutar mnogih društvenih igara poput Alibabe,Prst Istine,Pogodi tko si,Cika Caka,Duugi Dog,Juha puna muha,Monopoly,Scrabble,Rizik,Twister,Čovječe ne ljuti se itd.

Možda su mališani malo veći pa traž e zabavu na računalu ili PS2/PS3/PSP konzolama ,uputite se kod nas te izaberite iz asortimana igara i uređaje te dodataka za igru

Za najmlađe odaberite nešto od didaktičkih igračaka Fischer Price , Megabloks ili opreme.

Ujedno malim graditeljima izaberite kocke Duplo,Lego ,Megabloks u našem asortimanu.

Cure ćete sigurno razveseliti s Barbie,Winx,Top Model,Hello Kitty,Crayola,Pinypon,Littest Pet Shop,Fuzzodles, Minies,Zhuzhu pets,te još mnogo toga.

A dečki će naći nešto za sebe unutar Hot Wheels autića i staza,Matchbox,Lego,Schleich figure,Gormiti,Battlestrikers,Dragon universe,Halo figure i vozila,Cars,Tommy i prijatelji i još puno puno toga.

Još unutar asortimana naći ćete veliki izbor Puzzle i knjiga za djecu i odrasle, građevinska vozila CAT i JCB,drvenih igračaka,kreativnih setova za cure i dečke,beba i plišanih igračaka,Diddlina, torba,torbica ii novčanika itd.

Pozivamo Vas da nas posjetite i pronađete nešto za Vaše mališane i pomognete nam u širenju ponude za naše male i velike.