UVJETI NARUČIVANJA, DOSTAVE I PLAĆANJA


Dostava

Za slanje putem dostavnih službi naplaćuje se paušalni iznos od 30,00 kn, a za iznose narudžbi iznad 1.000,00 kn dostava je besplatna ( osim ako nije drugačije navedeno).

Za sve proizvode naručene putem web trgovine isporuka je do 7 radnih dana (pon-petak).

Proizvodi s dvije zelen oznake raspoloživosti (trgovinai web shop) obično se otpremaju unutar 24 sata (pon-pet) od zaprimanja narudžbe (podložno izmjeni ovisno o periodu narudžbi i pojačanoj sezonskoj prodaji). Vrijedi za narudžbe koje sadrže samo takve proizvode. Ukoliko narudžba sadrži i proizvode dostupne samo putem web shopa (jedna zelena oznaka) isporuka je do 7 radnih dana.

Proizvodi s dvije crvene oznake dostupnosti su trenutačno nedostupni.

Dostupnosti se konstantno mijenjaju ovisno o narudžbama i raspoloživosti našeg i skaldišta naših partnera.

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca ćemo o tome obavijestiti najkraćem mogućem roku od datuma narudžbe.

Proizvodi označeni kao isključivo po narudžbi se naručuju od Europskih proizvođača i distributera te ovisno o distributeru te početku prodaje rok isporuke je od 10 do 20 radnih dana (pon-pet). Proizvodi isključivo po narudžbi se mogu platiti pouzećem do maksimalnog iznosa narudžbe 300,00 kn. Iznad 300,00 kn narudžbe naručuje se nakon zaprimljenog plaćanja narudžbe. Za bilo kakve informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

Proizvodi u prednarudžbi se isporučuju nakon što postanu dostupni te nije potrebno plaćanje dok ne postanu dostupni. Navedena vremena / datumi početka ili ponovne prodaje su prema zadnjim informacijama proizvođača i distrubutera navedenog proizvoda te miniBIGme trgovina ( miniBIGme j.o.o.) ne snosi odgovornost u slučaju odgode ili nedostupnosti.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvod se može preuzeti u trgovini miniBIGme, Trg Matije Gupca 12, 49240 Donja Stubica uz prethodnu najavu, ili se može dostaviti jednom od tvrtki za dostavu. Dostava se vrši na adresu koju je kupac osobno naveo, poslao e-mailom ili naveo kao adresu dostave u košarici prilikom narudžbe. Ukoliko nije dostavljena adresa isporuke na navedene načine, adresu za dostavu smatrat ćemo onu koja je upisana u profilu kupca. Svaki proizvod koji prodajemo detaljno je pregledan od strane naših stručnjaka prije predaje dostavnoj službi. Prilikom preuzimanja proizvoda DUŽNI ste detaljno pregledati ambalažu u kojoj je proizvod došao i provjeriti eventualna oštećenja, te ukoliko prilikom preuzimanja proizvoda od strane dostavnih službi primjetite bilo kakvo vanjsko oštećenje ambalaže, dužni ste reklamirati oštećenje dostavnom radniku i ODBITI preuzeti pošiljku sa vidljivim oštećenjima. Naime uslijed dugogodišnjeg iskustva mi ulažemo dodatne napore da svaki proizvod iz naše tvrtke izađe u ispravnom stanju i bez oštećenja, ali to ne možemo osigurati i prilikom transporta do Kupca, tako da vi prilikom preuzimanja proizvoda morate obratiti pažnju, jer nakon preuzimanja proizvoda vi ste odgovorni sa svako vanjsko oštećenje koje vam jamstvo ne pokriva. Osoba koja preuzima proizvod mora dostavnom radniku potpisati otpremnicu kao dokaz o preuzimanju. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.